• Agenda Header

    Komende evenementen

Messe Bau 2019 München

Informatie

Van 14 januari tot 19 januari

Bij Messegelände, 81823 München, Duitsland

Voor vragen over dit evenement kun je contact opnemen via:

050 - 211 25 46
Messe Bau 2019 München

Gaat u mee naar München?

Bent u op zoek naar potentiële Duitse zakenpartners (klanten) in de bouwsector? Reis dan van 14 tot en met 19 januari 2019 samen met Handelsagent Duitsland naar de beurs BAU 2019 in München. De deelnamekosten bedragen EUR 2.500,00 (excl. btw) per bedrijf. EUR 1.250,00 krijgt u terug via subsidie. Met onze garantie van minimaal 5 kwalitatieve gesprekken/leads, betaalt u slechts een vergoeding van EUR 250,00 per lead!

Voor Nederlandse MKB bedrijven organiseert Handelsagent Duitsland van 14 tot en met 19 januari 2019 een ‘matchmakingreis’ naar dé grootste beurs in Europa op het gebied van bouwen. Het doel van deze missie is om ondernemers in direct contact te brengen met Duitse ondernemers, die actief zijn in de Duitse bouwsector en een oriëntatie te bieden op de interessante Duitse markt.

Wilt u direct contact met beslissingsbevoegde personen binnen aan bouw gerelateerde bedrijven, van Hoch- en Tiefbau naar aanbieders van softwareoplossingen tot toeleveranciers van bouwmaterialen?

Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan deze missie. Het programma is erop gericht om deelnemende Nederlandse bedrijven daadwerkelijk aan tafel te zetten met Duitse zakenpartners. Door middel van matchmaking met potentiële handelspartners.

Wat mag u verwachten

  • Intake bij u op locatie en een gedegen voorbereiding
  • Opstellen zakelijke propositie in het Duits
  • Optimale planning voor uw bezoek aan de beurs
  • Inplannen afspraken met Duitse decision makers
  • Begeleiding naar- en tijdens de matchmakinggesprekken
  • Gespreksverslag in de Duitse taal

Doel
Doel van uw deelname is het leggen van eerste contact met (nieuwe) Duitse zakenpartners, bijvoorbeeld klanten of distributeurs. De ervaren medewerkers van Handelsagent Duitsland bereiden de gesprekken voor en begeleiden u naar en tijdens het gesprek.

Investering
Voor dit evenement geldt dat deelnemende bedrijven gebruik kunnen maken van een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Concreet ontvangt u tot 50% van de gemaakte kosten terug van de Nederlandse overheid.


Prijzen

Type Prijs
Deelname Messe Bau 2019 € 2500,00

Exporteren naar Duitsland

Nu Duitsland