• Agenda Header

    Komende evenementen

ISM Keulen Matchmaking

Informatie

Van 27 januari tot 30 januari

Bij Messepl. 1, 50679 Köln, Duitsland

Voor vragen over dit evenement kun je contact opnemen via:

050 - 211 25 46
ISM Keulen Matchmaking

Gaat u mee naar Keulen?

Bent u op zoek naar potentiële Duitse zakenpartners (klanten) in de zoetwaren en snacks? Reis dan van 27 tot en met 30 januari 2019 samen met Handelsagent Duitsland naar de beurs ISM 2019 in Keulen. De deelnamekosten bedragen EUR 2.500,00 (excl. btw) per bedrijf. EUR 1.250,00 krijgt u terug via subsidie. Met onze garantie van minimaal 5 kwalitatieve gesprekken/leads, betaalt u slechts een vergoeding van EUR 250,00 per lead!

Voor Nederlandse MKB bedrijven organiseert Handelsagent Duitsland van 27 tot en met 30 januari 2019 een ‘matchmakingreis’ naar dé grootste beurs in Europa op het gebied van zoetwaren en snacks. Het doel van deze missie is om ondernemers in direct contact te brengen met Duitse ondernemers, die actief zijn in de Duitse Food-sector en een oriëntatie te bieden op de interessante Duitse markt.

Internationale Süßwaren Messe (ISM), de beurs
Van chocolade en suikerwerk tot koekjes en snacks: met zijn gevarieerde assortiment weerspiegelt ISM de zoetwaren- en snackmarkt in al zijn diepte en breedte. Niet in de laatste plaats dankzij de hoge mate van internationaliteit van exposanten en bezoekers, bewijst het evenement zijn leiderschap in de branche jaar na jaar. Ongeveer 37.500 vakbezoekers en 1.656 leveranciers kwamen dit jaar naar het evenement. In 2019 biedt ISM wederom nieuwe trends, prospects en zakelijke contacten.

Wilt u direct contact met beslissingsbevoegde personen binnen Duitse bedrijven, van inkopers bij supermarkten tot groothandels en importeurs?

Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan dit evenement. Het programma is erop gericht om deelnemende Nederlandse bedrijven daadwerkelijk aan tafel te zetten met Duitse zakenpartners. door middel van matchmaking met potentiële handelspartners.

Wat mag u verwachten

  • Gedegen voorbereiding (intake bij u op locatie)
  • Opstellen zakelijke propositie in het Duits
  • Optimale planning voor uw bezoek aan de beurs
  • Inplannen afspraken met Duitse decision makers
  • Begeleiden naar- en tijdens de matchmakinggesprekken
  • Gespreksverslag in de Duitse taal

Doel
Doel van uw deelname is het leggen van eerste contact met (nieuwe) Duitse zakenpartners, bijvoorbeeld klanten of distributeurs. De ervaren medewerkers van Handelsagent Duitsland bereiden de gesprekken voor en begeleiden u naar en tijdens het gesprek.

Investering
Voor dit evenement geldt dat deelnemende bedrijven gebruik kunnen maken van een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Concreet ontvangt u tot 50% van de gemaakte kosten terug van de Nederlandse overheid.


Prijzen

Type Prijs
Deelname ISM Matchmaking € 2500,00

Exporteren naar Duitsland

Nu Duitsland