• Agenda Header

    Komende evenementen

Hoe verkoop ik mijn foodproduct aan Duitse supermarkten?

Informatie

Op 21 november 2018

Bij NIEUWE STATIONSSTRAAT 10 6811 KS ARNHEM

Voor vragen over dit evenement kun je contact opnemen via:

050 - 211 25 46
Hoe verkoop ik mijn foodproduct aan Duitse supermarkten?

Komt u ook naar Arnhem?

Aldi, Lidl, REWE, EDEKA zijn bekende retailketens in Duitsland. Belangrijke vraag van Nederlandse leveranciers – hoe verkoop ik mijn foodproduct het beste aan deze retailers? Graag nodigen wij u uit voor een inspirerende sessie over verschillende aspecten van zakendoen met Duitse retailers, de Duitse foodmarkt en consumententrends. De bijeenkomst is zowel bestemd voor beginnende exporteurs als ook voor meer ervaren foodbedrijven. Wordt u succesvol in Duitsland?

Duitse en Nederlandse agrofood- en retailexperts geven antwoord op vragen als: Welke retailer benader ik? Hoe benader ik deze retailer? Hoe onderhandel ik het beste? Welke (nieuwe) vormen van productintroductie zijn er? Verder krijgt u informatie over het supermarktlandschap in Duitsland, consumenten en producttrends, vakbeurzen en Hausmessen en nog meer praktische tips voor de top. Uiteraard informeren wij u ook over onze exportstimuleringsprogramma’s, zoals de Groeiversneller en de Exportvoucher.

De bijeenkomst wordt u aangeboden door NuDuitsland.nl en de Agrofoodmakelaar Duitsland Oost NL.

Programma
15.00 ontvangst met koffie/thee
15.30 start infosessie
17.30 netwerk en borrel
18.30 einde

Deelname aan deze middag is kosteloos, het aantal plaatsen is beperkt. Reageer s.v.p. vóór 30 oktober a.s. of u aanwezig bent door het hieronderstaande aanmeldformulier in te vullen.


Prijzen

Type Prijs
Deelnamekosten € 0,00

Exporteren naar Duitsland

Nu Duitsland