Laden Evenementen

TLM München

juni 4 @ 8:00 am - juni 7 @ 5:00 pm

 

Locatie

Messegelände, 81823 München, Duitsland
Messegelände
München,81823Germany
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
juni 4 @ 8:00 am
Einde:
juni 7 @ 5:00 pm
Kosten:
€2.500

Organisator

Nu Duitsland
Telefoon:
050 - 211 25 46
E-mail:
info@nuduitsland.nl

Gaat u mee naar München?

Bent u op zoek naar potentiële Duitse zakenpartners (klanten) in de transport en logistiek? Reis dan van 4 tot en met 7 juni 2019 samen met Handelsagent Duitsland naar de beurs TLM 2019 in München. De deelnamekosten bedragen EUR 2.500,00 (excl. btw) per bedrijf. EUR 1.250,00 krijgt u terug via subsidie. Met onze garantie van minimaal 5 kwalitatieve gesprekken/leads, betaalt u slechts een vergoeding van EUR 250,00 per lead!

Voor Nederlandse MKB bedrijven organiseert Handelsagent Duitsland van 4 tot en met 7 juni 2019 een ‘matchmakingreis’ naar dé grootste beurs in Europa op het gebied van transport en logistiek. Het doel van deze missie is om ondernemers in direct contact te brengen met Duitse ondernemers, die actief zijn in de Duitse transport- en logistieke sector en een oriëntatie te bieden op de interessante Duitse markt.

Transport Logistic München, de beurs
Al sinds 1978 wordt in de stad München ieder jaar de grootste en meest toonaangevende beurs op het gebied van transport en logistiek in Duitsland georganiseerd. Aan ieder Europees bedrijf dat actief is in één of meerdere van de sectoren ICT, Logistiek, Supply Chain Management en/of Transport biedt de beurs een inkijk in innovatie en mogelijkheden. Echt een beurs om niet te missen!

Wilt u direct contact met beslissingsbevoegde personen binnen Duitse bedrijven, van vervoerders en verladers naar aanbieders van softwareoplossingen tot leveranciers van (hulp)materialen?

Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan dit evenement. Het programma is erop gericht om deelnemende Nederlandse bedrijven daadwerkelijk aan tafel te zetten met Duitse zakenpartners. door middel van matchmaking met potentiële handelspartners.

Wat mag u verwachten

  • Gedegen voorbereiding (intake bij u op locatie)
  • Opstellen zakelijke propositie in het Duits
  • Optimale planning voor uw bezoek aan de beurs
  • Inplannen afspraken met Duitse decision makers
  • Begeleiden naar- en tijdens de matchmakinggesprekken
  • Gespreksverslag in de Duitse taal

Doel
Doel van uw deelname is het leggen van eerste contact met (nieuwe) Duitse zakenpartners, bijvoorbeeld klanten of distributeurs. De ervaren medewerkers van Handelsagent Duitsland bereiden de gesprekken voor en begeleiden u naar en tijdens het gesprek.

Investering
Voor dit evenement geldt dat deelnemende bedrijven gebruik kunnen maken van een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Concreet ontvangt u tot 50% van de gemaakte kosten terug van de Nederlandse overheid.

Ja, ik wil mee naar dit evenement!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.