oktoberfest-2019-bierdragen

Oktoberfest München 2019

Het Oktoberfest München moet je (minimaal) een keer in je leven meemaken, vanaf zaterdag 21 september tot maandag 7 oktober 2019 is het uw kans. NuDuitsland.nl organiseert een exclusieve business-trip naar Zuid-Duitsland, waarbij een bezoek aan dit waanzinnige feest centraal staat. ook een bezoek aan BMW is onderdeel van de reis.

Wij noemen het business-meets-pleasure, want naast het Oktoberfest maakt ons team van Duitsland-specialisten individuele afspraken voor deelnemende ondernemers. Dit kunnen gesprekken zijn met potentiële Duitse klanten en/of andere zakenpartners. 

Gaat u mee naar het Oktoberfest in München?

Op de Wiesn (het Oktoberfest-terrein) staan 14 grote en veel kleinere biertenten. Deze worden gerund door de zes grote bierbrouwerijen (families) uit München. Er wordt veel gedronken en gegeten in de biertenten, waar enorme keukens in gebouwd zijn. Deze biertenten zijn dan ook geen feesttenten van doek of zeil, zoals wij deze kennen, maar heuse, prachtig aangeklede, houten constructies.

De enorme Festzelte hebben tot 11.000 zitplaatsen per tent. Om de tenten heen vind je biergartens. Op het terrein vind je naast de grote biertenten veel kleinere biertenten, kraampjes met versnaperingen en traditionele Beierse gerechten en een hele grote kermis. Ook vind je er de Oide Wiesn, het ‘oude’ Oktoberfest. Voor Nederlandse MKB bedrijven organiseert Handelsagent Duitsland van 30 september tot en met 1 oktober 2019 een ‘business meets pleasure trip’ naar dit grootse evenement.

icoon-nuduitsland-agenda-datum

Datum

30-09-2019
01-10-2019

icoon-nuduitsland-agenda-voertaal

Voertaal

Nederlands/Duits

icoon-nuduitsland-agenda-kosten

Kosten

€ 1.950,00

(€ 975,00 subsidie)

Collectief en individueel

Tijdens de reis zult u veel optrekken met de andere Nederlandse deelnemers. Er staan een groot aantal collectieve bezoeken en een rondleiding bij BMW op het programma. Toch kenmerken de handelsreizen van NuDuitsland.nl zich nagenoeg altijd door ruime aandacht voor u als individu!

Wij regelen 1-op-1 gesprekken met de juiste Duitse gesprekspartners. Het ene product is nu eenmaal niet gelijk aan het andere. Daarnaast speelt het 'open' kunnen praten een belangrijke rol. U deelt liever niet alle bedrijfsinformatie met andere deelnemers.

Door u, als individu, centraal te stellen is het mogelijk om tijdens een gesprek al specifiek op uw organisatie en producten in te gaan. Alles is gericht op het binnenhalen van een vervolggesprek (of misschien al een eerste order).

Wat mag u verwachten

  • Individuele matchmaking
  • Bedrijfsbezoek BMW
  • Netwerkmeeting met Nederlandse ondernemers die succesvol zijn in Duitsland
  • Rondleiding over de Theresienwiese (Oktoberfest-terrein)
  • Diner aan een gereserveerde tafel in een grote feesttent
  • Bierttafel in één van de grote feesttenten

Extra bij te boeken

  • Directe vlucht naar München (retour)
  • Transfer luchthaven München naar hotel
  • Hotelovernachting (incl. ontbijt)
  • Transfer van hotel naar luchthaven München

Doel van de reis

Doel van uw deelname is het op informele wijze leggen van (eerste) contact met Nederlandse en Duitse ondernemers. U leert van de ervaringen die andere ondernemers hebben gehad met het zakendoen in Duitsland.

Daarnaast bezoekt u het wereldberoemde Oktoberfest op de Theresienwiese (de Wiesn) in München.

Alles tot in de puntjes georganiseerd door de professionele medewerkers van Handelsagent Duitsland (www.handelsagentduitsland.nl).

nuduitsland-agenda-oktoberfest-muenchen-2019

Datum

30-09-2019
t/m
01-10-2019

Kosten

€ 1.950,00

Subsidie

€ 975,00
Missievoucher

Locatie

Theresienwiese
St.-Paul-Straße
D-80336 München
Duitsland

Aanmelden Oktoberfest München 2019