Provincie Flevoland

Selectie van programma's voor de provincie Flevoland

Duitse toeristen houden van Drenthe

Provincie Flevoland biedt volop ruimte voor ambitie!

Flevoland is de jongste provincie van Nederland. In Flevoland wordt zichtbaar waar Nederland voor staat. Het is een symbool voor pionierschap en het bewijs dat het mogelijk is om enorme stukken land te winnen waar ooit de zee heer en meester was. Flevoland is een markante provincie met imposante vergezichten. Waar volop ruimte is voor ondernemerschap. Met klinkende namen als McCain, Giant, Bataviastad en Donkervoort. En natuurlijk met een sterk vertegenwoordigde agrarische sector met landbouwbedrijven die qua grootte hun gelijke in Nederland nauwelijks kennen. Waarbij Flevoland een hotspot voor biologische landbouw aan het worden is.

Helpende hand

Flevoland en toerisme

Flevoland is mateloos populair bij toeristen. En niet zonder reden. Flevoland kent een lange kustlijn en vormt daarmee een waar walhalla voor watersporters. Ook steeds meer Duitse toeristen weten Flevoland inmiddels te vinden: hun aantal stijgt ieder jaar. Maar Duitsland biedt omgekeerd, zeker in economische zin, geweldige mogelijkheden voor ondernemers in Flevoland.

Duitsland dichtbij

Duitsland: een enorme afzetmarkt is vlakbij!

Ondernemers in Flevoland zijn nuchtere, harde werkers. En gaan graag voor een gestage, gezonde groei. Bent u ondernemer in Flevoland? En hebt u ambities om verder te groeien? Dan biedt Duitsland prachtige mogelijkheden, meer dan u wellicht had gedacht. Duitsland is letterlijk vlakbij! Met een enorme afzetmarkt, één van de grootste binnen de Europese Unie. Dat hebben vele ondernemers in Flevoland al ontdekt. U ook binnenkort?

Aan tafel icoon 2x

Aan tafel met voor u relevante partijen & scoren in Duitsland

Wilt u scoren in Duitsland? NuDuitsland.nl helpt u goed op weg! Met een aanpak die werkt en die ondernemers in Flevoland succesvol maakt in Duitsland. Wij kennen de markt en cultuur door en door, spreken de taal, hebben een enorm netwerk en zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u relevante partijen!

Exportsubsidies provincie Drenthe

Zeer aantrekkelijke subsidiemogelijkheden in de provincie Flevoland

De provincie Flevoland stimuleert ondernemers met ambitie en daarmee economische groei. Via de provincie Flevoland kunt u in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie op een traject met NuDuitsland.nl van maar liefst 50% op de totale projectsom. Daarnaast hanteren wij het principe van no cure no pay. Om kort te gaan: u loopt geen enkel risico! Hiernaast vindt u een overzicht van de subsidies die door de provincie Flevoland, zoals Missievouchers, worden aangeboden.

Neem contact met ons op en we gaan er samen een succes van maken!

provincie-provinciehuis-flevoland
mail contact nuduitsland

Bel of mail ons

info@nuduitsland.nl

050 - 211 25 46

Neem-contact-op-icoon-2xgg (1)

Ik wil meer informatie.


Beschikbare programma's voor de provincie Flevoland