Provincie Groningen
Duitse toeristen houden van Drenthe

Groninger ondernemers kijken graag over de grens!

De provincie en stad Groningen vormen het meest Noordoostelijke deel van ons land. Een kenmerkend deel van Nederland met weidse landschappen. En met een grote variatie aan bedrijvigheid. Denk bijvoorbeeld aan de scheepswerven, de rederijen en de talloze chemische bedrijven rondom Delfzijl. En markante bedrijven als Hooghoudt, Niemeyer en Noordhoff Uitgevers. En in Groningen zijn talloze succesvolle MKB-bedrijven te vinden.

Helpende hand

Duitsland is populair bij Drentse toeristen en dagjesmensen

Mensen uit Groningen gaan graag voor een dagje of langer richting Duitsland. Geen wonder, Duitsland is immers vlakbij. Met fraaie steden als Oldenburg en Bremen in de buurt voor een dagje shoppen en flaneren. Maar Duitsland biedt omgekeerd ook goede mogelijkheden aan Groningse ondernemers.

Duitsland dichtbij

Duitsland: een enorme afzetmarkt is vlakbij!

Groninger ondernemingen weten wie ze zijn en waar ze voor staan. En gaan graag voor een gestage, gezonde groei. Bent u ondernemer in Groningen? En hebt u ambities om verder te groeien? Dan biedt Duitsland prachtige mogelijkheden, meer dan u wellicht had gedacht. Duitsland is letterlijk vlakbij! Met een enorme afzetmarkt, één van de grootste binnen de Europese Unie. Dat hebben vele Groninger ondernemers, die graag over de grens kijken, al ontdekt. U ook binnenkort?

Aan tafel icoon 2x

Aan tafel met voor u relevante partijen & scoren in Duitsland

Wilt u scoren in Duitsland? NuDuitsland.nl helpt u goed op weg! Met een aanpak die werkt en die al vele Groninger ondernemers succesvol heeft gemaakt in Duitsland. Wij kennen de markt en cultuur door en door, spreken de taal, hebben een enorm netwerk en zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u relevante partijen!

Exportsubsidies provincie Drenthe

Zeer aantrekkelijke subsidiemogelijkheden in de provincie Groningen

De provincie Groningen stimuleert ondernemers met ambitie en daarmee economische groei. Via de provincie Groningen kunt u in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie op een traject met NuDuitsland.nl van maar liefst 50% op de totale projectsom. Daarnaast hanteren wij het principe van no cure no pay. Om kort te gaan: u loopt geen enkel risico! Hiernaast vind u een overzicht van de subsidies die door de provincie Groningen worden aangeboden zoals Groningen@Work, INTERREG én Scoren in Duitsland.

Neem contact met ons op en we gaan er samen een succes van maken!

provincie-provinciehuis-groningen
mail contact nuduitsland

Bel of mail ons

info@nuduitsland.nl

050 - 211 25 46

Neem-contact-op-icoon-2xgg (1)

Ik wil meer informatie.


Beschikbare programma's voor de provincie Groningen