Groningen

Groninger ondernemers kijken graag over de grens!

De provincie en stad Groningen vormen het meest Noordoostelijke deel van ons land. Een kenmerkend deel van Nederland met weidse landschappen. En met een grote variatie aan bedrijvigheid. Denk bijvoorbeeld aan de scheepswerven, de rederijen en de talloze chemische bedrijven rondom Delfzijl. En markante bedrijven als Hooghoudt, Niemeyer en Noordhoff Uitgevers. En in Groningen zijn talloze succesvolle MKB-bedrijven te vinden.

Duitsland: een enorme afzetmarkt is vlakbij!

Groninger ondernemingen weten wie ze zijn en waar ze voor staan. En gaan graag voor een gestage, gezonde groei. Bent u ondernemer in Groningen? En hebt u ambities om verder te groeien? Dan biedt Duitsland prachtige mogelijkheden, meer dan u wellicht had gedacht. Duitsland is letterlijk vlakbij! Met een enorme afzetmarkt, één van de grootste binnen de Europese Unie. Dat hebben vele Groninger ondernemers, die graag over de grens kijken, al ontdekt. U ook binnenkort?

Aan tafel met voor u relevante partijen & scoren in Duitsland

Wilt u scoren in Duitsland? NuDuitsland.nl helpt u goed op weg! Met een aanpak die werkt en die al vele Groninger ondernemers succesvol heeft gemaakt in Duitsland. Wij kennen de markt en cultuur door en door, spreken de taal, hebben een enorm netwerk en zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u relevante partijen!

Zeer aantrekkelijke subsidiemogelijkheden in de provincie Groningen

De provincie Groningen stimuleert ondernemers met ambitie en daarmee economische groei. Via de provincie Groningen kunt u in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie op een traject met NuDuitsland.nl van maar liefst 50% op de totale projectsom. Daarnaast hanteren wij het principe van no cure no pay. Om kort te gaan: u loopt geen enkel risico! Hiernaast vind u een overzicht van de subsidies die door de provincie Groningen worden aangeboden zoals Groningen@Work en INTERREG.

Meer weten? Bel of mail ons en we gaan er samen een succes van maken!

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een acquisitietraject met NuDuitsland.nl of vrijblijvend een afspraak plannen? Bel of mail ons en we gaan met elkaar in gesprek. We horen graag van u!