contact-nuduitsland-export-duitsland

Evenementen en agenda van NuDuitsland.nl

U doet al zaken met Duitsers, er is al sprake van omzet? Of staat u helemaal aan het begin als het gaat om het onderzoeken van de mogelijkheden om export naar Duitsland op te zetten? NuDuitsland.nl organiseert evenementen en reizen, waarbij u, de ondernemer, centraal staat. Wij nemen u mee naar de praktijk en brengen u in contact met relevante Duitse partijen.

Met een aanpak die werkt en die al vele Groninger ondernemers succes heeft gebracht. Wij kennen de Duitse markt en cultuur door en door, spreken de taal, hebben een enorm netwerk en zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u relevante partijen!

De evenementen, reizen en beurzen van NuDuitsland.nl

Transport Logistic München

Bent u op zoek naar potentiële Duitse zakenpartners (klanten) in de transport en logistiek? Reis dan van 4 tot en met 7 juni 2019 samen met NuDuitsland.nl naar de beurs Transport Logistic (TLM) 2019 in München.

Reis bio-levensmiddelen Berlijn

Wat doet de traditionele markt om zich te wapenen en welke kansen biedt de trend aan Nederlandse producenten en leveranciers van biologische levensmiddelen? Wij nemen u mee naar Berlijn en laten het u in de praktijk horen en zien.

Oktoberfest München 2019

Het Oktoberfest München moet je (minimaal) een keer in je leven meemaken, vanaf zaterdag 21 september tot maandag 7 oktober 2019 is het uw kans. NuDuitsland.nl organiseert een exclusieve business-trip naar Zuid-Duitsland.