Provincie Limburg

Selectie van programma's voor de provincie Limburg

Duitse toeristen houden van Drenthe

Limburg: Bourgondisch, gemoedelijk en… ambitieus!

Limburg is een zeer herkenbare provincie die zijn gelijke in Nederland niet kent. Met prachtige landschappen, een zeer eigen en gemoedelijke cultuur met een rijk verenigingsleven en met hoofdstad Maastricht als één van de mooiste steden van Nederland. Ook in economische zin doet Limburg het goed. Met een bekende namen als DSM, VDL Nedcar en een sterk vertegenwoordigd MKB.

Helpende hand

Limburg: een provincie met een internationaal karakter

Dat komt alleen al door de geografische ligging waardoor Limburg grotendeels grenst aan België en natuurlijk Duitsland. Limburgers en Duitsers in de deelstaat Noordrijn-Westfalen groeien niet naast, maar met elkaar op. Dat geldt ook voor ondernemingen. Regionaal zijn er talloze samenwerkingsverbanden op het gebied van ondermeer economie, arbeidmarkt en ruimtelijke ontwikkeling. En natuurlijk was er in 1992 het Verdrag van Maastricht waarmee een stevig fundament onder de Europese Unie werd gelegd.

Duitsland dichtbij

Duitsland: een enorme afzetmarkt is vlakbij!

Limburg en ondernemerschap zijn al eeuwenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Limburgse ondernemers zijn eigenzinnig, sociaal en ambitieus. En gaan graag voor een gestage, gezonde groei. Bent u ondernemer in Limburg? En hebt u ambities om verder te groeien? Dan biedt Duitsland prachtige mogelijkheden, meer dan u wellicht had gedacht. Duitsland is letterlijk vlakbij! Met een enorme afzetmarkt, één van de grootste binnen de Europese Unie. Dat hebben vele Limburgse ondernemers, zoals in de agrifood sector, al ontdekt. U ook binnenkort?

Aan tafel icoon 2x

Aan tafel met voor u relevante partijen & scoren in Duitsland

Wilt u scoren in Duitsland? NuDuitsland.nl helpt u goed op weg! Met een aanpak die werkt en die Limburgse ondernemers succesvol maakt in Duitsland. Wij kennen de markt en cultuur door en door, spreken de taal, hebben een enorm netwerk en zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u relevante partijen!

Exportsubsidies provincie Drenthe

Zeer aantrekkelijke subsidiemogelijkheden in de provincie Limburg

De provincie Limburg stimuleert ondernemers met ambitie, ondermeer via het subsidieprogramma INTERREG, en daarmee economische groei. Via de provincie Limburg kunt u in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie op een traject met NuDuitsland.nl van maar liefst 50% op de totale projectsom. Daarnaast hanteren wij het principe van no-cure-no-pay. Om kort te gaan: u loopt geen enkel risico! Hiernaast vindt u een overzicht van de subsidies, zoals Missievouchers, die door de provincie Limburg worden aangeboden.

Neem contact met ons op en we gaan er samen een succes van maken!

provincie-provinciehuis-limburg
mail contact nuduitsland

Bel of mail ons

info@nuduitsland.nl

050 - 211 25 46

Neem-contact-op-icoon-2xgg (1)

Ik wil meer informatie.


Beschikbare programma's voor de provincie Limburg