Friesland

Friese ondernemers staan voor eigenheid en ambitie!

Friesland is één van de meest herkenbare provincies van Nederland. Met een eigen taal en cultuur, prachtige steden, de mooiste Waddeneilanden en een uitgebreid merengebied. Friesland is een provincie die eigenheid, ondernemerschap en ambitie hoog in het vaandel heeft staan. Met klinkende namen als Friesland Campina en Douwe Egberts. En talloze andere bedrijven waaronder scheepswerven, rederijen, bouwbedrijven en hotels.

Friesland is populair bij Duitse toeristen

Daarbij hoeft u alleen maar te denken aan de Friese meren, de IJsselmeerkust en de Waddeneilanden die immens populair zijn bij Duitse toeristen. Omdat het fantastische plekken zijn om vakantie te vieren, actief te zijn en te ontspannen. Maar Duitsland biedt omgekeerd ook mooie mogelijkheden aan Friezen, zeker in ondernemende en economische zin.

Duitsland: een enorme afzetmarkt is vlakbij!

Friese ondernemers weten wie ze zijn en staan voor eigenheid en ambitie. En gaan graag voor een gestage, gezonde groei. Bent u ondernemer in Friesland? En hebt u ambities om verder te groeien? Dan biedt Duitsland prachtige mogelijkheden, meer dan u wellicht had gedacht. Duitsland is letterlijk vlakbij! Met een enorme afzetmarkt, één van de grootste binnen de Europese Unie. Dat hebben vele Friese ondernemers al ontdekt. U ook binnenkort?

Aan tafel met voor u relevante partijen & scoren in Duitsland

Wilt u scoren in Duitsland? NuDuitsland.nl helpt u goed op weg! Met een aanpak die werkt en die Friese ondernemers succesvol maakt in Duitsland. Wij kennen de markt en cultuur door en door, spreken de taal, hebben een enorm netwerk en zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u relevante partijen!

Zeer aantrekkelijke subsidiemogelijkheden in de provincie Friesland

De provincie Friesland stimuleert ondernemers met ambitie en daarmee economische groei. Via de provincie Friesland kunt u in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie op een traject met NuDuitsland.nl van maar liefst 50% op de totale project-som. Daarnaast hanteren wij het principe van no cure no pay. Om kort te gaan: u loopt geen enkel risico! Hiernaast vind u een overzicht van de subsidies die door de provincie Friesland worden aangeboden zoals Missievouchers en iPro-N.

Meer weten? Bel of mail ons en we gaan er samen een succes van maken!

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een acquisitietraject met NuDuitsland.nl of vrijblijvend een afspraak plannen? Bel of mail ons en we gaan met elkaar in gesprek. We horen graag van u!