Overijssel

Kansen voor Overijsselse ondernemers in Duitsland

Overijssel is een markante provincie met Zwolle als fraaie hoofdstad. Met inwoners die gastvrij zijn. Die vaak de kat uit de boom kijken maar die ook bekend staan als doorzetters. Overijssel kent veel bedrijvigheid met klinkende namen als Scania, Grolsch en Vredesteijn. Ook het MKB is in Overijssel sterk vertegenwoordigd. En de Universiteit Twente is een natuurlijk topinstituut waar het gaat om technologie.

Duitsland: een enorme afzetmarkt is vlakbij!

Voelt u dat er meer in zit voor u als ondernemer in Overijssel? En wilt u ruimte geven aan uw ambities om te groeien? Dan biedt Duitsland veel mogelijkheden, veel meer dan u wellicht had gedacht. Duitsland is letterlijk vlakbij! Met een enorme afzetmarkt, één van de grootste binnen de Europese Unie. Dat hebben vele ondernemers in Overijssel al ontdekt. U ook binnenkort?

Aan tafel met voor u relevante partijen & scoren in Duitsland

Wilt u scoren in Duitsland? NuDuitsland.nl helpt u goed op weg! Met een aanpak die werkt en die ondernemers uit Overijssel succesvol maakt in Duitsland. Wij kennen de markt en cultuur door en door, spreken de taal, hebben een enorm netwerk en zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u relevante partijen!

Zeer aantrekkelijke subsidiemogelijkheden in de provincie Overijssel

De provincie Overijssel stimuleert ondernemers met ambitie en daarmee economische groei. Via de provincie Overijssel kunt u in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie op een traject met NuDuitsland.nl van maar liefst 50% op de totale project-som. Daarnaast hanteren wij het principe van no cure no pay. Om kort te gaan: u loopt geen enkel risico! Hiernaast vind u een overzicht van de subsidies die door de provincie Friesland worden aangeboden zoals Missievouchers, iPro-N en Scoren in Duitsland – Oost NL.

Meer weten? Bel of mail ons en we gaan er samen een succes van maken!

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een acquisitietraject met NuDuitsland.nl of vrijblijvend een afspraak plannen? Bel of mail ons en we gaan met elkaar in gesprek. We horen graag van u!