Provincie Zuid Holland

Selectie van programma's voor de provincie Zuid-Holland

Duitse toeristen houden van Drenthe

Zuid-Holland: de economische motor van Nederland!

Zuid-Holland is een ondernemende provincie en behoort tot de meest dichtbevolkte en geïndustrialiseerde gebieden ter wereld. En dat is te merken. Zuid-Holland vormt in economische zin de grootste provincie van het land met een bijdrage aan het Bruto Binnenlands Product van meer dan 20%. Daarbij laat Zuid-Holland een grote verscheidenheid zien, ook waar het gaat om bedrijvigheid, met een sterk vertegenwoordigd MKB. Met Den Haag als residentie en bestuurlijk centrum van het land. En met Rotterdam als iconische Maasstad en mainport. Met bekende namen als Nedlloyd en Nationale Nederlanden waarvan de hoofdkantoren qua architectuur minstens zo bekend zijn. Waarbij Rotterdammers, ook de ondernemers, bekend staan als joviaal, direct en als doeners: ‘geen woorden maar daden’.

Helpende hand

Zuid-Holland en toerisme

Zuid-Holland is mateloos populair bij toeristen. Met publiekstrekkers als Scheveningen, de Keukenhof en Madurodam. En met de SS Rotterdam, nu een hotel, als toonbeeld van Dutch Design aan het einde van de jaren vijftig. Ook Duitse toeristen weten Zuid-Holland al jarenlang te vinden en is bij hen een populaire Nederlandse provincie. Maar Duitsland biedt omgekeerd, zeker in economische zin, geweldige mogelijkheden voor ondernemers in Zuid-Holland.

Duitsland dichtbij

Duitsland: een enorme afzetmarkt is vlakbij!

Ondernemers in Zuid-Holland zijn nuchtere, harde werkers. En gaan graag voor een gestage, gezonde groei. Bent u ondernemer in Zuid-Holland? En hebt u ambities om verder te groeien? Dan biedt Duitsland prachtige mogelijkheden, meer dan u wellicht had gedacht. Duitsland is onder handbereik. Met een enorme afzetmarkt, één van de grootste binnen de Europese Unie. Dat hebben vele ondernemers in Zuid-Holland al ontdekt. U ook binnenkort?

Aan tafel icoon 2x

Aan tafel met voor u relevante partijen & scoren in Duitsland

Wilt u scoren in Duitsland? NuDuitsland.nl helpt u goed op weg! Met een aanpak die werkt en die ondernemers uit Zuid-Holland succesvol maakt in Duitsland. Wij kennen de markt en cultuur door en door, spreken de taal, hebben een enorm netwerk en zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u relevante partijen!

Exportsubsidies provincie Drenthe

Zeer aantrekkelijke subsidiemogelijkheden in de provincie Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland stimuleert ondernemers met ambitie en daarmee economische groei. Via de provincie kunt u in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie op een traject met NuDuitsland.nl van maar liefst 50% op de totale projectsom. Daarnaast hanteren wij het principe van no-cure-no-pay. Om kort te gaan: u loopt geen enkel risico! Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de subsidies die door de provincie Zuid-Holland, zoals missievouchers, worden aangeboden.

Neem contact met ons op en we gaan er samen een succes van maken!

provincie-provinciehuis-zuid-holland
mail contact nuduitsland

Bel of mail ons

info@nuduitsland.nl

050 - 211 25 46

Neem-contact-op-icoon-2xgg (1)

Ik wil meer informatie.


Beschikbare programma's voor de provincie Zuid-Holland