Provincie Noord Brabant

Selectie van programma's voor de provincie Noord-Brabant

Duitse toeristen houden van Drenthe

Ondernemers in Noord-Brabant: sociaal en innovatief!

Noord-Brabant is een provincie van betekenis. Met bekende en fraaie steden als Eindhoven, Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch. Al deze steden zijn toonaangevend geweest in de ontwikkeling van de Nederlandse industrie. Brabanders staan bekend als gemoedelijke en sociale mensen. Waarbij ambitie, ook in economische zin, sterk aanwezig is. Met Eindhoven als de plek waar één van de allerbekendste bedrijven van Nederland is ontstaan: Philips. Daarnaast zijn er natuurlijk klinkende namen als VDL en Bavaria en is er een sterk vertegenwoordigd MKB.

Helpende hand

Noord-Brabant en Duitsland

Noord-Brabant grenst in het Noordoosten net niet aan Duitsland. Er zit een smalle strook van de provincie Limburg tussen. Maar Noord-Brabant en Duitsland weten elkaar te vinden. Voor Brabantse producten en diensten is Duitsland een belangrijk afzetgebied. En er vindt kennisuitwisseling plaats met verschillende Duitse regio’s plaats.

Duitsland dichtbij

Duitsland: een enorme afzetmarkt is vlakbij!

Ondernemers in Brabant zijn sociaal en innovatief. En gaan graag voor een gestage, gezonde groei. Bent u ondernemer in Brabant? En hebt u ambities om verder te groeien? Dan biedt Duitsland prachtige mogelijkheden, meer dan u wellicht had gedacht. Duitsland is letterlijk vlakbij! Met een enorme afzetmarkt, één van de grootste binnen de Europese Unie. Dat hebben vele ondernemers in Noord-Brabant al ontdekt. U ook binnenkort?

Aan tafel icoon 2x

Aan tafel met voor u relevante partijen & scoren in Duitsland

Wilt u scoren in Duitsland? NuDuitsland.nl helpt u goed op weg! Met een aanpak die werkt en die ondernemers in Noord-Brabant succesvol maakt in Duitsland. Wij kennen de markt en cultuur door en door, spreken de taal, hebben een enorm netwerk en zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u relevante partijen!

Exportsubsidies provincie Drenthe

Zeer aantrekkelijke subsidiemogelijkheden in de provincie Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant stimuleert ondernemers met ambitie en daarmee economische groei. Via de provincie Noord-Brabant kunt u in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie op een traject met NuDuitsland.nl van maar liefst 50% op de totale projectsom. Daarnaast hanteren wij het principe van no-cure-no-pay. Om kort te gaan: u loopt geen enkel risico! Hiernaast vindt u een overzicht van de subsidies die door de provincie Noord-Brabant, zoals missievouchers, worden aangeboden.

Neem contact met ons op en we gaan er samen een succes van maken!

provincie-provinciehuis-noord-brabant
mail contact nuduitsland

Bel of mail ons

info@nuduitsland.nl

050 - 211 25 46

Neem-contact-op-icoon-2xgg (1)

Ik wil meer informatie.


Beschikbare programma's voor de provincie Noord-Brabant