Exportsubsidie icoon

Exportsubsidie - Groeien & succesvol ondernemen in Duitsland

U denkt serieus na over exporteren naar Duitsland, de grootste markt binnen de EU. Het aanvragen van een exportsubsidie is een belangrijke stap op weg naar groei en succesvol ondernemen in en exporteren naar Duitsland. Als het goed gaat met uw bedrijf en u het gevoel hebt dat er meer in zit en: waarom zou u de stap niet wagen?

Misschien hebt u zelfs al een keer een poging ondernomen. Maar waar begint u? Welke stappen moet u zetten? En hoe regelt u het aanvragen van een exportsubsidie? Waar moet u verder allemaal rekening mee houden? Veel ondernemers zakt de moed van tevoren al in de schoenen, ook bij het aanvragen van een subsidie internationaal ondernemen. Ten onrechte: NuDuitsland.nl helpt u verder! Met gerichte support van NuDuitsland.nl valt er heel veel te bereiken. En daarbij helpt uw eigen provincie u met een mooie exportsubsidie!

Helpende hand

NuDuitsland.nl helpt u verder

Wij zijn NuDuitsland.nl. We helpen u graag en goed op weg om succesvol te worden in Duitsland. We hebben al vele ondernemingen op weg geholpen die inmiddels een stevige positie op de Duitse markt hebben ingenomen. Graag vertellen we u wat meer over hoe we dat doen en hoe we u kunnen ondersteunen bij het aanvragen van een exportsubsidie.

Aan tafel icoon 2x

Stappen zetten: aan tafel met relevante partijen

Wanneer u succesvol zaken wilt doen in Duitsland met een subsidie voor internationaal ondernemen is één ding van doorslaggevend belang: dat u aan tafel komt met partijen waar u echt zaken mee kunt doen. NuDuitsland.nl zorgt ervoor. Wij geloven niet in ellenlange adviestrajecten en lijvige rapporten waar vaak niets mee wordt gedaan. Wij gaan voor de kracht van informeel netwerken en persoonlijk contact. Met resultaat: vele partijen hebben de weg naar NuDuitsland.nl weten te vinden en zijn door onze gerichte aanpak en de exportsubsidie succesvol geworden op de Duitse markt!

Hulp netwerk icoon 2x

NuDuitsland.nl helpt u met een krachtig netwerk!

NuDuitsland.nl is opgericht door Marcel Baanders. Hij heeft met zijn eerste bedrijf Baanders Export in de loop der jaren een enorm netwerk in Duitsland opgebouwd. Marcel is de gedreven, vriendelijke en ter zake kundige netwerker voor uw onderneming. Daarmee weet hij u in contact en aan tafel te brengen met zo’n beetje elke partij die er in Duitsland toe doet. Ook de hele grote partijen! Benieuwd wie u voorgingen?

Omzet exportsubsidie icoon 2x

Omzet behalen met exportsubsidie en NuDuitsland.nl

Allereerst gaan we kijken naar wie u bent en wat u, met een subsidie voor internationaal ondernemen, wilt bereiken op de Duitse markt. En waar u als organisatie op kan rekenen wanneer u met ons in zee gaat. In ieder geval brengen we u in contact met meerdere partijen in Duitsland die u verder kunnen helpen met het realiseren van uw plannen. We regelen de contacten gaan met u mee, kijken en praten mee en helpen u om concrete afspraken te maken. Echt alles wordt besproken. Om succes te boeken en, het allerbelangrijkste, concrete omzet te realiseren.

Exportsubsidies provincie Drenthe

Uw eigen provincie ondersteunt u: met een mooie exportsubsidie!

Wilt u serieus werk maken van internationaal zakendoen in Duitsland? Dat horen we graag! En er is goed nieuws, iets wat veel ondernemers niet weten. Elke Nederlandse provincie, van Groningen tot Zeeland en van Noord-Holland tot Limburg, heeft mooie exportsubsidies beschikbaar. Een subsidie op internationaal ondernemen die u kunt inzetten bij uw traject met NuDuitsland.nl. We vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over hoe een dergelijk traject gefinancierd kan worden. In het kort: met de exportsubsidie gaan we van start en maken we zaken concreet. En hanteren we het principe van ‘no cure no pay’. U loopt dus geen enkel risico.

Kracht van netwerken icoon 2x

De kracht van netwerken en informeel contact

NuDuitsland.nl helpt u met een groot netwerk en de kracht van persoonlijk contact. Daarvoor organiseren we regelmatig mooie netwerkbijeenkomsten en events waarbij u het toeval een belangrijke zet in de rug kunt geven. Want hoeveel succesvolle samenwerkingen zijn er niet ontstaan door ‘toevallige’ ontmoetingen? Wij zorgen voor een stevige, informele basis. Met seminars, netwerkbijeenkomsten en events zoals excursies naar het Oktoberfest in München of een excursie naar Audi in Ingolstadt. In een relaxte sfeer contacten opdoen en ervaringen delen. Want hoe informeler een ontmoeting is, des te commerciëler het kan worden. Dat is de kracht van NuDuitsland.nl!

Succesverhalen icoon 2x

Op pad met Marcel Baanders: de succesverhalen

Talloze bedrijven hebben een succesvol traject met NuDuitsland.nl en Marcel Baanders doorlopen. Van kluizenfabrikant tot grondverzetbedrijf. Marcel wordt door opdrachtgevers ervaren als een vriendelijke en gedreven man die weet wat er moet gebeuren en die de Duitse taal perfect beheerst. Heeft u serieuze plannen en wilt u in aanmerking komen voor een exportsubsidie? Dan is het van belang om dingen niet uit te stellen, maar ze gewoon te doen. NuDuitsland.nl bouwt gericht aan uw internationale succes waarbij u mensen te spreken krijgt die u normaal niet spreekt.

Neem contact op icoon 2x

Concreet aan de slag: contact met NuDuitsland.nl

Bent u enthousiast geworden door ons verhaal? Wilt u serieuze stappen gaan zetten op de Duitse markt en een subsidie voor internationaal ondernemen aanvragen? NuDuitsland.nl helpt u graag en goed op weg. We horen graag van u! In een persoonlijk en geheel vrijblijvende kennismaking vertellen we u graag meer over hoe we een traject concreet in kunnen vullen en hoe makkelijk het is om in aanmerking te komen voor een exportsubsidie!

Neem contact met ons op en we gaan er samen een succes van maken!

provincie-provinciehuis-drenthe
mail contact nuduitsland

Bel of mail ons

info@nuduitsland.nl

050 - 211 25 46

Neem-contact-op-icoon-2xgg (1)

Ik wil meer informatie.


Voorbeelden van beschikbare subsidieprogramma's voor export naar Duitsland