Provincie Zeeland

Selectie van programma's voor de provincie Zeeland

Duitse toeristen houden van Drenthe

Zeeland: waterrijk, nuchter en ondernemend!

Zeeland woont en leeft al eeuwenlang met het water. Water dat grote mogelijkheden bood en biedt voor de handel en visserij. Het overal aanwezige water heeft ook de volksaard gevormd. Zeeuwen zijn nuchtere mensen die leven met de natuur, het getij en het water. En weten zich altijd aan te passen aan veranderende omstandigheden. Zeeland heeft natuurlijk de wereldberoemde Deltawerken die een symbool zijn van vastberadenheid en technisch vernuft. Een verdedigingssysteem tegen het water dat zijn gelijke nergens ter wereld kent. En Zeeland is een markante provincie waar volop ruimte is voor ondernemerschap. Met klinkende namen als Dow Benelux en Schelde Marinebouw. En met een sterk vertegenwoordigd MKB en een bloeiende visserijsector.

Helpende hand

Zeeland en toerisme

Zeeland is mateloos populair bij toeristen. En niet zonder reden. Zeeland kent lange kustlijnen en prachtige meren. Zeeland vormt daarmee een waar walhalla voor watersporters. Ook Duitse toeristen weten Zeeland al jarenlang te vinden en is bij hen de populairste Nederlandse provincie. Maar Duitsland biedt omgekeerd, zeker in economische zin, geweldige mogelijkheden voor ondernemers in Zeeland.

Duitsland dichtbij

Duitsland: een enorme afzetmarkt is vlakbij!

Ondernemers in Zeeland zijn nuchter met ambitie. En gaan graag voor een gestage, gezonde groei. Bent u ondernemer in Zeeland? En hebt u ambities om verder te groeien? België is natuurlijk heel dichtbij... Maar heeft u wel eens aan Duitsland gedacht? Duitsland biedt prachtige mogelijkheden, meer dan u wellicht had gedacht. Duitsland is onder handbereik. Met een enorme afzetmarkt, één van de grootste binnen de Europese Unie. Dat hebben vele ondernemers in Zeeland al ontdekt. U ook binnenkort?

Aan tafel icoon 2x

Aan tafel met voor u relevante partijen & scoren in Duitsland

Wilt u scoren in Duitsland? NuDuitsland.nl helpt u goed op weg! Met een aanpak die werkt en die ondernemers uit Zeeland succesvol maakt in Duitsland. Wij kennen de markt en cultuur door en door, spreken de taal, hebben een enorm netwerk en zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u relevante partijen!

Exportsubsidies provincie Drenthe

Zeer aantrekkelijke subsidiemogelijkheden in de provincie Zeeland

De provincie Zeeland stimuleert ondernemers met ambitie en daarmee economische groei. Via de provincie kunt u in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie op een traject met NuDuitsland.nl van maar liefst 50% op de totale projectsom. Daarnaast hanteren wij het principe van no-cure-no-pay. Om kort te gaan: u loopt geen enkel risico! Hiernaast vindt u een overzicht van de subsidies die door de provincie Zeeland, zoals missievouchers, worden aangeboden.

Neem contact met ons op en we gaan er samen een succes van maken!

provincie-provinciehuis-zeeland
mail contact nuduitsland

Bel of mail ons

info@nuduitsland.nl

050 - 211 25 46

Neem-contact-op-icoon-2xgg (1)

Ik wil meer informatie.


Beschikbare programma's voor de provincie Zeeland