Provincie Utrecht

Selectie van programma's voor de provincie Utrecht

Duitse toeristen houden van Drenthe

Utrecht, historie en ambitie in het hart van het land!

Zowel de provincie als de stad Utrecht hebben lijnen naar een zeer ver verleden. De stad Utrecht ontstond in de Romeinse tijd. Waarbij de naam afkomstig is van het Latijnse woord 'Traiectum' en duidt op een plaats waar rivier de Rijn doorwaadbaar of over te steken was. De huidige Zadelstraat, in de binnenstad van Utrecht, is waarschijnlijk één van de oudste van Nederland. Naast Utrecht, als Domstad, is Amersfoort natuurlijk alom bekend met één van de allermooiste historische binnensteden van Nederland.

Helpende hand

Utrecht: sterke economie met klinkende namen

Economisch gezien doet Utrecht het goed en laat meer groei zien dan andere provincies. Utrecht kent bekende namen als NS, Achmea, Bol.com en Van Dale Uitgevers en is sterk vertegenwoordigd in dienstverlening. En in Utrecht er zijn vele succesvolle start-ups zoals SnappCar, Blendle en Energyworx te vinden. Dat maakt Utrecht tot een zeer aansprekende en in economische zin sterke provincie.

Duitsland dichtbij

Duitsland: een enorme afzetmarkt is vlakbij!

Ondernemers in Utrecht zijn vaak innovatief en ambitieus. En gaan graag voor een gestage, gezonde groei. Bent u ondernemer in de provincie of stad Utrecht? En hebt u ambities om verder te groeien? Dan biedt Duitsland prachtige mogelijkheden, meer dan u wellicht had gedacht. Duitsland is onder handbereik. Met een enorme afzetmarkt, één van de grootste binnen de Europese Unie. Dat hebben vele ondernemers in Utrecht al ontdekt. U ook binnenkort?

Aan tafel icoon 2x

Aan tafel met voor u relevante partijen & scoren in Duitsland

Wilt u scoren in Duitsland? NuDuitsland.nl helpt u goed op weg! Met een aanpak die werkt en die ondernemers uit Utrecht succesvol maakt in Duitsland. Wij kennen de markt en cultuur door en door, spreken de taal, hebben een enorm netwerk en zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u relevante partijen!

Exportsubsidies provincie Drenthe

Zeer aantrekkelijke subsidiemogelijkheden in de provincie Utrecht

De provincie Utrecht stimuleert ondernemers met ambitie en daarmee economische groei. Via de provincie kunt u in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie op een traject met NuDuitsland.nl van maar liefst 50% op de totale projectsom. Daarnaast hanteren wij het principe van no-cure-no-pay. Om kort te gaan: u loopt geen enkel risico! Hiernaast vindt u een overzicht van de subsidies die door de provincie Utrecht, zoals Missievouchers, worden aangeboden.

Neem contact met ons op en we gaan er samen een succes van maken!

provincie-provinciehuis-utrecht
mail contact nuduitsland

Bel of mail ons

info@nuduitsland.nl

050 - 211 25 46

Neem-contact-op-icoon-2xgg (1)

Ik wil meer informatie.


Beschikbare programma's voor de provincie Utrecht