Provincie Noord Holland

Selectie van programma's voor de provincie Noord-Holland

Duitse toeristen houden van Drenthe

Noord-Holland, zelfredzaam en internationaal!

Noord-Holland is een zelfredzame provincie met een sterk internationaal karakter. Dat was eeuwen geleden al zo toen in Amsterdam de eerste multinationale onderneming van de wereld zetelde. Een onderneming met flinke schaduwkanten... Maar ook met pioniers die steeds op zoek waren een nieuwe horizon. Noord-Holland is in de 21e eeuw nog steeds zeer internationaal georiënteerd met klinkende namen van multinationals als Ahold, Unilever, Shell en Randstad. En met de Amsterdamse Zuid-as als één van de belangrijkste zakendistricten van ons land. Daarnaast kent Noord-Holland een sterk MKB met bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren.

Helpende hand

Noord-Holland en toerisme

Noord-Holland is mateloos populair bij toeristen. Met de Amsterdamse grachten, het Rijksmuseum, de stad Haarlem en Zandvoort als bekende publiekstrekkers. Ook Duitse toeristen weten Noord-Holland al jarenlang te vinden en is bij hen een populaire Nederlandse provincie. Maar Duitsland biedt omgekeerd, zeker in economische zin, geweldige mogelijkheden voor ondernemers in Noord-Holland.

Duitsland dichtbij

Duitsland: een enorme afzetmarkt is vlakbij!

Ondernemers in Noord-Holland zijn nuchter, zelfredzaam en ambitieus. En gaan graag voor een gestage, gezonde groei. Bent u ondernemer in Noord-Holland? En hebt u ambities om verder te groeien? Dan biedt Duitsland prachtige mogelijkheden, meer dan u wellicht had gedacht. Duitsland is onder handbereik. Met een enorme afzetmarkt, één van de grootste binnen de Europese Unie. Dat hebben vele ondernemers in Noord-Holland al ontdekt. U ook binnenkort?

Aan tafel icoon 2x

Aan tafel met voor u relevante partijen & scoren in Duitsland

Wilt u scoren in Duitsland? NuDuitsland.nl helpt u goed op weg! Met een aanpak die werkt en die ondernemers uit Noord-Holland succesvol maakt in Duitsland. Wij kennen de markt en cultuur door en door, spreken de taal, hebben een enorm netwerk en zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u relevante partijen!

Exportsubsidies provincie Drenthe

Zeer aantrekkelijke subsidiemogelijkheden in de provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland stimuleert ondernemers met ambitie en daarmee economische groei. Via de provincie kunt u in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie op een traject met NuDuitsland.nl van maar liefst 50% op de totale projectsom. Daarnaast hanteren wij het principe van no-cure-no-pay. Om kort te gaan: u loopt geen enkel risico! Hiernaast vindt u een overzicht van de subsidies die door de provincie Noord-Holland, zoals missievouchers, worden aangeboden.

Neem contact met ons op en we gaan er samen een succes van maken!

provincie-provinciehuis-noord-holland
mail contact nuduitsland

Bel of mail ons

info@nuduitsland.nl

050 - 211 25 46

Neem-contact-op-icoon-2xgg (1)

Ik wil meer informatie.


Beschikbare programma's voor de provincie Noord-Holland