logo sicherheitsexpo muenchen

Vind nieuwe klanten tijdens de Sicherheits Expo in München

Ieder jaar wordt in München de Sicherheits Expo georganiseerd. Deze beurs is bedoeld om alle mogelijke innovaties op het gebied van beveiliging in de breedste zin van het woord te tonen aan professionele inkopers uit alle mogelijke sectoren. Denk aan industrie, banken, ziekenhuizen, transportbedrijven, retailers, treinstations, luchthavens, musea en overheden.

De beurs is kleinschaliger dan bijvoorbeeld de Security Messe in Essen , wat het aantal bezoekers in aantallen beperkt. De kwaliteit van de bezoekers is echter hoog. Ze komen uit Duitsland en Oostenrijk, hebben een professionele relatie met beveiliging en hebben tijd en ruimte voor een kennismaking.

icoon-nuduitsland-agenda-datum

Datum

26-06-2019
27-06-2019

icoon-nuduitsland-agenda-voertaal

Voertaal

Nederlands/Duits

icoon-nuduitsland-agenda-kosten

Kosten

€ 1.175,00
i.c.m. voucher

Sicherheits Expo 2019 in München

Bent u als Nederlands bedrijf actief op het gebied van o.a. toegangscontrole, brand- en gebiedsbeveiliging, IT of videobewaking? En wilt u de exportkansen voor uw producten in Duitsland leren kennen? Of bent u al actief in Duitsland en zoekt u meer Duitse (en Oostenrijkse) klanten? Ga dan op 26 en 27 juni met ons mee op handelsmissie naar de Sicherheits Expo!

Naast een indrukwekkende lijst van exposanten, wordt de Sicherheits Expo jaarlijks bezocht door professionals uit alle mogelijke sectoren. Personen die in München op zoek zijn naar dé beveiligingsoplossing voor hun bedrijf, organisatie en/of instelling. Handelsagent Duitsland.

Gezamenlijk met u stellen wij een lijst samen met daarop uw wens-gesprekspartners. Denk aan de verantwoordelijke en beslissingsbevoegde inkoper voor tijdsloten of de persoon die intern alle brand- en inbraakbeveiliging regelt. Of u zoekt partners om uw producten in Duitsland te vermarkten, een agent of importeur? Misschien behoren enkele exposanten op de beurs tot uw doelgroep?

Dan zorgen wij ervoor dat u niet in gesprek hoeft met de aanwezige verkopers. Tijdens de beurs zal ongetwijfeld iemand van de directie of de afdeling inkoop langskomen op de stand. Wij reserveren voor u een half uur in de drukke agenda's van de juiste gesprekspartners. Het gesprek is door ons tot in de puntjes voorbereid. Uw gesprekspartner weet wie u bent en met welke intenties u het gesprek aangaat. De tijd wordt daarmee efficiënt benut en u kunt snel overgaan tot de details.

Wat mag u verwachten

  • Intake op locatie
  • Duitse infoflyer van uw producten
  • Seminar 'Sicherheit in Deutschland'
  • 2 Dagen beursbezoek (incl. entree)
  • Kwalitatieve afspraken met Duitse inkopers
  • Begeleiding tijdens de gesprekken
  • Netwerkdiner (D - NL)
  • Opvolging van de gesprekken na de beurs

Extra bij te boeken

  • Hotel
  • Transfer luchthaven hotel

Doel van de missie

Doel van uw deelname is om uw producten voor te stellen bij professioneel geïnteresseerden, waaronder inkopers van industrie, banken, ziekenhuizen, transportbedrijven, retailers, treinstations, luchthavens, musea en overheden.

De gehele beursorganisatie van aanmelding tot aanwezigheid wordt verzorgd door Handelsagent Duitsland. De 1-op-1 gesprekken met Duitse inkopers worden door de professionele medewerkers van Handelsagent Duitsland geregeld en ingepland

www.handelsagentduitsland.nl

sicherheitsexpo-muenchen-kaba

Aanmelden

Aanmelden voor dit evenement kan tot en met donderdag 13 juni 2019. Het minimaal aantal deelnemers om door te gaan bedraagt 5.

Gezien bovenstaande zien wij uw aanmelding, samen met uw productinformatie (Duits of Nederlands) zo spoedig mogelijk tegemoet.

Subsidie

Deelnemers aan dit evenement kunnen gebruik maken van een Voucher Collectieve Activiteit van RVO.nl. Met deze voucher ontvangt u 50% van de kosten die wij aan u berekenen terug tot een maximum van EUR 1.500,00 per evenement. Aanvragen van de voucher is erg eenvoudig en waar nodig zullen wij u ondersteunen met het aanvragen, indienen en verzilveren van de voucher.

Meer weten over deze vorm van subsidie? Lees het op de pagina Voucher Collectieve Activiteit op deze website.

Datum

26-06-2019
t/m
27-06-2019

Kosten

€ 2.350,00

Subsidie

€ 1.175,00
Missievoucher

Locatie

Neue Messe München
Messegelände
D-81823 München
Duitsland

Aanmelden Sicherheits Expo München