• Provincies en subsidies Header

    Provincies & subsidies

Exportsubsidie – Groeien & Succesvol Ondernemen in Duitsland!

Een exportsubsidie aanvragen is de eerste stap naar groei en succesvol ondernemen wanneer u gaat exporteren naar Duitsland. Als u het gevoel hebt dat er meer in zit, en het goed gaat met uw bedrijf: waarom zou u de stap dan niet maken? U denkt serieus na over exporteren naar Duitsland, de grootste markt binnen de EU. Misschien hebt u zelfs al een keer een poging ondernomen. Maar waar begin u bij het aanvragen van een export subsidie? Waar moet u allemaal rekening mee houden? Welke stappen moet u zetten? Veel ondernemers zakt de moed van tevoren al in de schoenen bij het aanvragen van een subsidie internationaal ondernemen. Ten onrechte, NuDuitsland helpt u verder. Want met gerichte support valt er veel te bereiken. En daarbij helpt uw eigen provincie u ook nog eens met een mooie exportsubsidie!

NuDuitsland.nl Helpt u verder!

Wij zijn NuDuitsland.nl. We helpen u graag en goed op weg om succesvol te worden in Duitsland. We hebben al vele ondernemingen op weg geholpen die inmiddels een stevige positie op de Duitse markt hebben ingenomen. Graag vertellen we u wat meer over hoe we dat doen en ondersteunen we u bij het aanvragen van een exportsubsidie.

Stappen zetten: aan tafel met relevante partijen

Wanneer u een subsidie voor internationaal ondernemen gaat aanvragen en succesvol zaken wilt doen in Duitsland is één ding van doorslaggevend belang: dat u aan tafel komt met partijen waar u echt zaken mee kunt doen. NuDuitsland.nl zorgt ervoor. Wij geloven niet in ellenlange adviestrajecten en lijvige rapporten waar vaak niets mee wordt gedaan. Wij gaan voor de kracht van informeel netwerken en persoonlijk contact. Met resultaat; vele partijen hebben de weg naar NuDuitsland.nl weten te vinden en zijn mede door de exportsubsidie gecombineerd met onze gerichte aanpak succesvol geworden op de Duitse markt!

NuDuitsland.nl helpt u met een krachtig netwerk

NuDuitsland.nl is opgericht door Marcel Baanders. Hij heeft met zijn eerste bedrijf Baanders export in de loop der jaren een enorm netwerk in Duitsland opgebouwd. Marcel is de gedreven, vriendelijke en ter zake kundige netwerker voor uw onderneming. Daarmee weet hij u in contact en aan tafel te brengen met zo’n beetje elke partij die er in Duitsland toe doet. Ook de hele grote partijen! Benieuwd wie u voorgingen?

Omzet behalen met een Export Subsidie en NuDuitsland.nl

Allereerst gaan we kijken naar wie u bent en wat u wilt bereiken met een subsidie voor internationaal ondernemen op de Duitse markt. En waar u als organisatie op kan rekenen wanneer u met ons in zee gaat. In ieder geval brengen we u in contact met meerdere partijen in Duitsland die u verder kunnen helpen met het realiseren van uw plannen. We regelen de contacten gaan met u mee, kijken en praten mee en helpen u om concrete afspraken te maken. Echt alles wordt besproken. Om succes te boeken en, het allerbelangrijkste, concrete omzet te realiseren.

Uw eigen provincie ondersteunt u: met een mooie exportsubsidie!

Wilt u serieus werk maken van internationaal zakendoen in Duitsland? Dat horen we graag! Er is goed nieuws, iets wat veel ondernemers niet weten. Elke Nederlandse provincie, van Groningen tot Zeeland en van Noord-Holland tot Limburg, heeft exportsubsidies beschikbaar. Een subsidie op internationaal ondernemen die u kunt inzetten in uw traject met NuDuitsland.nl. We vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over hoe een dergelijk traject gefinancierd wordt. In het kort: met de export subsidie gaan we van start en maken we zaken concreet. En hanteren we het principe van ‘No cure no pay’. U loopt dus geen enkel risico.

De kracht van netwerken en informeel contact

NuDuitsland.nl helpt u met een groot netwerk en de kracht van persoonlijk contact. Daarvoor organiseren we regelmatig mooie netwerkbijeenkomsten en events waarbij je het toeval een belangrijke zet in de rug kunt geven. Want hoeveel succesvolle samenwerkingen zijn er niet ontstaan door ‘toevallige’ ontmoetingen? Wij zorgen voor een stevige, informele basis. Met seminars, netwerkbijeenkomsten en events zoals excursies naar het Oktoberfest in München of een excursie naar Audi in Ingolstadt. In een relaxte sfeer contacten opdoen en ervaringen delen. Want hoe informeler of je het houdt, des te commerciëler het kan worden. Dat is de kracht van NuDuitsland.nl!

Op pad met Marcel Baanders: de succesverhalen

Talloze bedrijven hebben een succesvol traject met NuDuitsland.nl en Marcel Baanders doorlopen. Van kluizenfabrikant tot grondverzetbedrijf. Marcel wordt door opdrachtgevers ervaren als een vriendelijke en gedreven man die weet wat er moet gebeuren en die de Duitse taal perfect beheerst. Heeft u serieuze plannen voor de aanvraag van een exportsubsidie? Dan is het van belang om dingen niet uit te stellen, maar gewoon te doen. NuDuitsland.nl bouwt gericht aan uw internationale succes waarbij u mensen te spreken krijgt die u normaal niet spreekt.

Concreet aan de slag: contact met NuDuitsland.nl

Bent u enthousiast geworden door ons verhaal? Wilt u succesvol een subsidie voor internationaal ondernemen aanvragen en serieuze stappen gaan zetten op de Duitse markt? NuDuitsland.nl helpt u graag en goed op weg. We horen graag van u! In een persoonlijk en geheel vrijblijvende kennismaking vertellen we u graag meer over hoe we een traject concreet in kunnen vullen en hoe makkelijk het is om in aanmerking te komen voor een exportsubsidie.

Exporteren naar Duitsland

Nu Duitsland