Zaken doen Duitsland 399x288

Werk maken van uw groeiambities en scoren: met NuDuitsland.nl

De tijd is rijp om uw ambities volop de ruimte te geven. U bent er klaar voor en gaat als Gronings bedrijf zakendoen op de Duitse markt, één van de grootste afzetmarkten binnen Europa. In een acquisitietraject met NuDuitsland.nl als uw gids en partner.

Met een aanpak die werkt en die al vele Groninger ondernemers succes heeft gebracht. Wij kennen de Duitse markt en cultuur door en door, spreken de taal, hebben een enorm netwerk en zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u relevante partijen!

Subsidieprogramma Scoren in Duitsland
De provincie Groningen ondersteunt ondernemers met een exportwens naar Duitsland. Of het nu gaat om de allereerste stapjes of het verder uitbouwen van bestaande business. Door het inzetten van deze unieke exportsubsidie komen deelnemende ondernemers in direct contact met potentiële nieuwe klanten in Duitsland (en Oostenrijk). De subsidie is zeer laagdrempelig en kent slechts 2 vereisten: u mag als onderneming niet in staat van faillisement verkeren en u moet als bedrijf staan ingeschreven in de provincie Groningen. Voor aanvang van het subsidieprogramma ontvangt u het subsidiebedrag al op uw bankrekening. Aan uw deelname zit dus geen enkel financieel risico vast!

U wilt zich eerst nog goed oriënteren op de Duitse markt? NuDuitsland.nl helpt u verder!

- Met een uitgebreide intake op locatie en meerdere vervolggesprekken

- Met het uitvoeren van een heldere marktanalyse en het maken van een strak plan van aanpak

- Met het opstellen van een shortlist met potentiële klanten/zakenpartners in Duitsland

Wat een acquisitietraject met NuDuitsland.nl u concreet oplevert:

ervaren SIB coach

Wij helpen u met uw propositie en het opstellen van een goede Duitse flyer of brochure

Waardevolle zakelijke tips

Wij zorgen voor een optimaal contact en het inplannen van afspraken op locatie

Ontzorging timing en plannen

Wij helpen u bij het opstellen en versturen van de eerste offerte

Ontdek doellanden met SIB

Wij maken samen met u een shortlist en stellen u voor bij potentiële Duitse afnemers

Helder ondernemers rapport

Wij begeleiden u gericht bij de gesprekken en de opvolging ervan

Acquisitie. Geen theorie maar omzet
De exportsubsidie ‘Scoren in Duitsland’ is volledig gericht op (koude) acquisitie. Samen met een ervaren accountmanager van Handelsagent Duitsland wordt vrijwel direct gestart met het benaderen van potentiële nieuwe Duitse klanten.

Eerst zijn er gesprekken om elkaar te leren kennen. Daarna worden een Duitstalige propositie en een lijst met te benaderen bedrijven in Duitsland opgesteld. Nu hebt u als ondernemer rust, terwijl het team van Handelsagent Duitsland aan de gang gaat met de feitelijke acquisitie. Periodiek ontvangt u rapportages over de voortgang van het project en er zijn meetings om te evalueren.

Doel van het programma is om u aan tafel te zetten met daadwerkelijk geïnteresseerden. Met de juiste mensen binnen Duitse bedrijven. Met een checklist wordt de kwaliteit van het gesprek gewaarborgd. Geen koffieafspraak, maar een gesprek met dé juiste inkoper, die volledig is geïnformeerd over uw organisatie en uw producten en/of diensten. Geen inefficiënte reisuren en verloren kosten voor brandstof, restaurants en hotels.

De afspraak op locatie is een formaliteit. Een persoonlijke kennismaking en elkaar in de ogen kijken: is er een gunfactor? Zo ja, dan wordt er in het gesprek door de aanwezige accountmanager van Handelsagent Duitsland gestuurd op het binnenhalen van een eerste order en op z’n minst een eerste offerte.

Het subsidieprogramma brengt u in contact met nieuwe Duitse klanten en zorgt voor omzet!

Subsidiemogelijkheden in de provincie Groningen!
Via de provincie Groningen kunt u in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie van maar liefst 50% op de totale projectsom. Daarnaast hanteren wij het principe van no cure no pay. Om kort te gaan: u loopt geen enkel risico! We vertellen u in een persoonlijk gesprek graag hoe het werkt.

U gaat voor zakelijk succes in Duitsland?
NuDuitsland.nl is uw persoonlijke gids naar zakelijk succes in Duitsland. Een enorme afzetmarkt komt onder handbereik met subsidiemogelijkheden die alles nog aantrekkelijker maken. Wilt u meer weten of vrijblijvend een afspraak plannen? Bel of mail ons en we gaan met elkaar in gesprek. We horen graag van u!

Referenties Export Duitsland

Referentiefilm Tubebarier

BIOFACH met Marcel Baanders

Neem contact met ons op en we gaan er samen een succes van maken!

provincie-provinciehuis-groningen
mail contact nuduitsland

Bel of mail ons

info@nuduitsland.nl

050 - 211 25 46

Neem-contact-op-icoon-2xgg (1)

Ik wil meer informatie.


Beschikbare programma's voor de provincie Groningen