Beschikbare programma's voor de provincie Drenthe:

Drentse ondernemers mogen ambitie laten zien!

Drenthe behoort tot de mooiste provincies van Nederland. Met een historie die teruggaat tot de Oertijd. Er zijn wat dat aangaat weinig plekken in Nederland te vinden waar het verleden nog zo in het hier en nu te vinden is. In de natuur, de oeroude landschappen en de stenen bouwwerken die de bewoners duizenden jaren geleden achterlieten. Maar Drenthe kent ook veel bedrijvigheid met klinkende namen als Smurfit Kappa en Sensor Universe. En ook het MKB is in Drenthe sterk vertegenwoordigd.

Duitse toeristen houden van Drenthe

Duitsland is populair bij Drentse toeristen en dagjesmensen

Mensen uit Drenthe gaan graag voor een dagje of langer richting Duitsland. Geen wonder, Duitsland is immers vlakbij. Met fraaie steden als Meppen en Lingen in de buurt voor een dagje shoppen en flaneren. Maar Duitsland biedt omgekeerd ook goede mogelijkheden aan Drentse ondernemers.

Duitsland dichtbij

Duitsland: een enorme afzetmarkt is vlakbij!

Drenten zijn nuchtere mensen. En dat is goed. Maar wat als u voelt dat er meer in zit? En u als ondernemer ruimte wilt geven aan uw ambities om te groeien? Dan biedt Duitsland veel mogelijkheden, veel meer dan u wellicht had gedacht. Duitsland is letterlijk vlakbij! Met een enorme afzetmarkt, één van de grootste binnen de Europese Unie. Dat hebben vele Drentse ondernemers al ontdekt. U ook binnenkort?

Aan tafel icoon 2x

Aan tafel met voor u relevante partijen & scoren in Duitsland

Wilt u scoren in Duitsland? NuDuitsland.nl helpt u goed op weg! Met een aanpak die werkt en die Drentse ondernemers succesvol maakt in Duitsland. Wij kennen de markt en cultuur door en door, spreken de taal, hebben een enorm netwerk en zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u relevante partijen!

Exportsubsidies provincie Drenthe

Zeer aantrekkelijke subsidiemogelijkheden in de provincie Drenthe

De provincie Drenthe stimuleert ondernemers met ambitie en daarmee economische groei. Via de provincie Drenthe kunt u in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie op een traject met NuDuitsland.nl van maar liefst 50% op de totale projectsom. Daarnaast hanteren wij het principe van no cure no pay. Om kort te gaan: u loopt geen enkel risico! Hiernaast vindt u een overzicht van de subsidies die door de provincie Friesland worden aangeboden zoals Missievouchers en iPro-N.

Meer weten? Bel of mail ons en we gaan er samen een succes van maken!

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een acquisitietraject met NuDuitsland.nl of vrijblijvend een afspraak plannen? Bel of mail ons en we gaan met elkaar in gesprek. We horen graag van u!